Lavasten/Onyx/Svart jade

Lavasten ger eld och kraft.

Lavastenen egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medan jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism. 

Onyx ger styrka.

Skänker livsglädje och styrka och ger lycka och framgång. En skyddande och grundande sten som kan hjälpa att läka sorg. Den hjälper oss att uppskatta oss själva och sätta gränser för vår individuella balans så att vi kan vara hela människor och leva i vår fulla kraft. Den skapar balans mellan våra manliga och kvinnliga sidor. Onyxens receptiva karaktär hjälper oss att absorbera de krafter och energier från livet och universum som vi behöver.

Jade Svart hjälper att släppa vårt ego.

Svart Jade är särskilt skyddande mot negativa energier, och den hjälper oss också att släppa vårt ego och att förbättra vår kommunikationsförmåga.

Exempel på mala och armband med lavasten, onyx och svart jade med metall som gurupärla. Pris för mala och armband 900:-.
Exempel på mala och armband med lavasten, onyx och svart jade med metall som gurupärla. Pris för mala och armband 900:-.