Jaspis Wooden

Jaspis Wooden för stabilitet och kontakt med jorden.

Jaspis allmänt – är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering. 

Jaspis Wooden – Förstenat trä – Allting växer och utvecklas, livets kraft är ostoppbar.

Stabiliserar och jordar dina känslor. Hjälper dig att tro på dig själv. Ger harmoni, lugnar, skyddar, styrka, ro och grundning. Stärker din kontakt med natur och moder jord. Bra vid ryggvärk.

Turkos – är känd som en ”masterhealer” och arbetar för att skydda och anpassa chakran. Den hjälper att attrahera goda och positiva saker. Och ger oss mod och kraft att möta svårigheter. En riktig lyckosten.

Karneol – är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navelchakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Exempel på mala och armband med jaspis wooden, turkos och karneol och indonesisk handgjord gurupärla. Priset för mala och armband är 875:-.
Exempel på mala och armband med jaspis wooden, turkos och karneol och indonesisk handgjord gurupärla. Priset för mala och armband är 875:-.