Om arbetsmattorna

Syntesverkstan® utvecklar och säljer professionella arbetsmattor som hjälper till vid arbete med terapi, coachning och annan personlig utveckling. Produkterna är framtagna efter lång erfarenhet och av att det är lättare att nå människors inre ärliga och djupare svar då känslo- och kroppsupplevelse aktiveras. Utifrån den tanken utvecklades de olika tygmattor som presenteras här.

Mattorna är i ett kraftigt, slitstarkt material. De är sydda och broderade i Sverige och är tvättbara.

Pilen

Pilen är sydd av röd filt fleece, två meter lång med svart konstläder på baksidan. Till pilen hör 6 grå fyrkanter som kan symbolisera ”dina hinder”, 14 runda prickar två av varje färg; Röd, Gul, Lila, Grön, Blå, Brun, Orange och som kan symboliserar ”dina möjligheter” och ett rep för dragkamp.

Metaforen Dragkampen: Pilen kan användas som ”avgrund mellan de två bergstopparna”, om du arbetar med metaforen Dragkampen från ACT (Acceptence Commitment Therapy) om du viker ihop den med baksidan uppåt (svarta sidan) och det ingår ett rep.

Stjärnmattan

Svart matta, ca 150 cm i diameter i filt fleece ljusgul text av de psykologiska funktionerna på uddarna; Sinnen, Känslor, Behov, Tankar, Fantasi och Intuition samt det rena ”Jag” i mitten och Viljan som styrkraft och svart konstläder på baksidan.

Kan användas vid psykosyntesens ”Delpersonlighetsarbete” och då viljan undersöks som styrande kraft.

Syntesen

Tes, Antites, Kompromiss och Syntes skrivet med guldtext. Består av 3 rundlar ca 33 cm i diameter och en oval på 33 cm x ca 20 cm i filt fleece med svart konstläder på baksidan.

Kan användas bl.a. vid psykosyntesens ”Delpersonlighetsarbete”.

Viljestegen

10 vinröda steg, ca 30 x 25 cm, i filt fleece med silvertext och svart konstläder på baksidan.

Används då målbilden i coachning undersöks. Hur långt har jag kommit för att genomföra målet?

Fyrfältaren för MI (Motiverande Samtal) och för DISC.

Finns för beställning.