Howlite

Howlite för att lindra oro, rädsla och stress.

Stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Howlite är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlite öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlite är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Att meditera med Howlite kan hjälpa en att ansluta till den högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlite hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Exempel på mala och armband med howlite med en Buddha i howlite som gurupärla. Pris för mala och armband 820:-
Exempel på mala och armband med äkta howlite med en handgjord indonesisk pärla som gurupärla. Pris för mala och armband 890:-
Exempel på mala och armband med äkta howlite med en handgjord indonesisk pärla som gurupärla. Pris för mala och armband 890:-